Werkgevers­aanpak VOKA

Wil je als bedrijf uit een van de bedrijvenzones rond de Oosterweelwerken weten hoe je onderneming bereikbaar blijft? Voka houdt je op de hoogte.

Voka Antwerpen-Waasland

Voor bedrijven is het niet gemakkelijk om de juiste informatie te vinden over wegenwerken. Ook niet via Minder Hinder. Daarom heeft Voka het digitale platform Antwerpen-Waasland Mobiel opgericht en stuurt het om de 2 weken een nieuwsbrief naar bedrijven die in de omgeving van de Oosterweelwerken liggen.

 

Antwerpen-Waasland Mobiel
Bedrijven uit Antwerpen en het Waasland vinden er op 1 plek een chronologisch overzicht van alle infrastructuurwerken die sinds 2016 in de regio’s Antwerpen en Waasland van start zijn gegaan. Per maand krijgen ze een overzicht van alle werven waar er infomomenten zijn en waar de werken een nieuwe impact op de verkeerssituatie hebben.
Per werf wordt alle informatie over de timing, hinder, omleidingen en ontsluiting van de bedrijventerreinen samengevat. Bedrijven die meer details willen, kunnen doorklikken naar omleidingskaarten en informatie die de verantwoordelijke infrastructuurbeheerder ter beschikking stelt.

Oosterweel: gratis nieuwsbrief voor werknemers
Als bedrijf wil je ook je personeel zo goed mogelijk op de hoogte houden van de Oosterweelwerken. Op vraag van Voka Antwerpen-Waasland stuurt Lantis daarom om de 2 weken een nieuwsbrief en foto’s naar alle bedrijven van de 9 industriezones in Antwerpen, Zwijndrecht, Beveren en Kruibeke die in de omgeving van de Oosterweelwerf liggen. Die nieuwsbrief kun je rechtstreeks naar je werknemers doorsturen of in je eigen nieuwsbrief of mails opnemen.
Hoe je als bedrijf de nieuwsbrief aanvraagt? Door je bedrijvenzone te kiezen en je bedrijfsgegevens in te vullen, samen met de gegevens van de persoon die de nieuwsbrief wil ontvangen.
Partners
Terug naar overzicht